Algemene Voorwaarden Rem's Knipschuur

Afspraken
1.1. Afspraken kunnen worden gemaakt via de website (of telefonisch tijdens openingstijden).
1.2. Bij annulering of verplaatsing van een afspraak binnen 24 uur voor aanvang, behoudt Rem’s Knipschuur het recht om 50% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen.
1.3. Bij ‘no show’ zonder afzegging, behoudt Rem’s Knipschuur het recht om 50% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen.
1.4. Annuleringen en verplaatsingen zijn alleen geldig indien tijdig gedaan via de button in de e-mail van de afspraakbevestiging (of telefonisch tijdens openingstijden) en niet via ingesproken berichten, sms en WhatsApp.

Betaling
2.1. Betaling dient contant of via pin te worden voldaan na afloop van de behandeling.
2.2. Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting, behoudt Rem’s Knipschuur het recht om een incassobureau in te schakelen.

Aansprakelijkheid
3.1. Rem’s Knipschuur is niet aansprakelijk voor schade aan eigendommen of letsel aan personen tijdens het verblijf in de salon.
3.2. Rem’s Knipschuur is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het niet nakomen van afspraken door derden.
3.3. Rem’s Knipschuur is niet aansprakelijk voor het resultaat van de behandeling, aangezien dit afhankelijk is van persoonlijke factoren en wensen van de klant.

Contactgegevens
4.1. Rem’s Knipschuur is gevestigd op Loosdrechtseweg 78, 1215 JZ Hilversum.
4.2. U kunt een afspraak maken door te boeken via www.remsknipschuur.nl (of door tijdens openingstijden te bellen naar 0619964889).
Overige informatie
5.1. Er is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar bij Rem’s Knipschuur. Het is mogelijk om op het pad te parkeren als er ruimte beschikbaar is.
5.2. Rem’s Knipschuur behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.